IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.furik.com, proprietatea FURIK COM SRL, reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

Politica de confidentialitate
Informatiile furnizate catre FURIK COM SRL prin site-ul www.furik.com sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

FURIK COM SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email sau alte date personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

FURIK COM SRL va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

FURIK COM SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre FURIK COM SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai la cererea sau cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre FURIK COM SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.


Conditii comerciale
FURIK COM SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Pentru componentele achizitionate de pe site-ul www.furik.com ce alcatuiesc un sistem complet asamblarea este gratuita. Pentru desigilarea produselor si asamblarea acestora vi se poate solicita achitarea in prealabil a unui avans sau a intregii sume.

Preturile si disponibilitatea produselor sunt actualizate zilnic.

Pentru achizitionarea anumitor produse care nu sunt pe stoc, in functie de valoarea acestora, se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul site-ul www.furik.com sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, certificat de garantie si conformitate, si chitanta dupa caz.

FURIK COM SRL comercializeaza produse importate direct sau de la reprezentanti oficiali, astfel incat toate produsele sa beneficieze de servicii complete de garantie si post garantie.


Conditii de garantie
Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, factura fiscala sau copie dupa aceasta si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei: produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.


In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fara TVA / ora, la cursul BNR + 1% din ziua investigarii).