IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cum livrăm?

Produsele se livreaza in toata tara, persoanelor fizice sau juridice utilizand mijloace de transport proprii sau serviciile unei companii de curierat rapid, compania folosita de obicei fiind Urgent-Curier.

Plata o veti realiza utilizand modalitatea de plata aleasa de dvs la efectuarea comenzii (plata ramburs sau prin virament bancar).Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul nostru.

Livrarea se va face astfel:

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Oradea, în cazul comenzilor de peste 2000 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; în cazul în care comanda dumneavoastra este sub valoarea de 2000 RON, contravaloarea transportului este de 25 RON;

• pentru livrarea produselor comandate în afara municipiului Oradea, oriunde în tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului.

Pretul transportului este:  (10 RON + 0,7RON/Kg) + TVA 

In cazul unor cantitati mai mari, in functie de valoarea comenzii transportul se poate efectua cu autoutilitarele societatii noastre.