IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Cum cumperi?


1. Comanda online - program non-stop
Pentru a comanda prin intermediul magazinului online www.furik.com trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de email valida. Vom folosi aceasta adresa de email pentru toate comunicarile comerciale si confirmarea comenzilor.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Cumpar. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.
Atunci cand adaugati un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici puteti revizui cantitatea dorita si puteti elimina produsele ce nu doriti sa le mai comandati. ATENTIE! Comanda minima este de 100 RON.

Daca v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuiesc modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Mergi la casa. Veti avea de urmat 4 pasi simpli:

Pasul 1: Datele de facturare -  se vor solicita informatii despre datele de facturare, pagina unde puteti selecta facturarea pe persoana fizica sau juridica; completati toate campurile, dupa care apasati butonul Continua.

Pasul 2:  Adresa de livrare - daca este aceeasi cu cea de facturare apasati butonul Livreaza aici;  daca adresa de livrare difera de cea de facturare la acest pas trebuie specificata adresa la care doriti sa fie facuta livrarea dupa care apasati butonul Salveaza, imediat dupa aceasta puteti apasa butonul Livreaza aici.

Pasul 3: Modalitati de plata si transport - selectati modalitatea de plata: numerar la livrare (ramburs), ordin de plata prin banca, dupa care selectati modalitatea de transport: livrare gratuita la domiciliu/sediu oriunde in Romania prin Urgent Curier pentru comenzi ce depasesc 1500 RON (TVA inclus) , livrare la domiciliu/sediu prin Urgent Curier (0,7ron/kg + 10 ron ) + TVA pentru comenzi mai mici de 1500 RON  sau ridicare personala de la sediul nostru. Dupa ce ati selectat modalitatea de plata si transport apasati butonul Confirmare. Pentru plata prin banca cu OP dupa parcurgerea celor 4 pasi intrati in contul Dvs., la rubrica Istoric comenzi, faceti click pe comanda , aici puteti vizualiza si tipari factura Dvs proforma.

Pasul 4: Confirmarea si trimiterea comenzii
- la acest pas puteti revizui continutul comenzii, datele de facturare, adresa de livrare, modalitatea de transport si aveti posibilitatea modificarii acestora daca este cazul. Bifati casuta Sunt de acord cu termenii si conditiile, dupa care apasati butonul Trimit comanda.

In cel mai scurt timp veti fi contactat(a) telefonic de un consultant de vanzari pentru confirmarea comenzii  ( in timpul orelor de program luni - vineri orele 10 - 18 cu exceptia sarbatorilor legale ).
2. Comanda telefonica - program
de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00 ( cu exceptia sarbatorilor legale ).
Numerele de telefon puse la dispozitie sunt: 0723.41.27.34 si 0723.98.44.32  sau  0259.43.68.33.


3. Comanda prin email
Puteti deasemenea sa trimiteti non-stop comenzile prin email la office@furik.com. Va rugam sa ne furnizati cat mai multe informatii despre produsul sau produsele solicitate cat si datele dumneavoastra de contact pentru a va putea raspunde in timp util.


Observatii

Pentru a programa o intalnire cu reprezentantii nostri de vanzari va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00.
** VA RUGAM SA NU EFECTUATI PLATA INAINTE DE A FI CONTACTAT DE UN CONSULTANT DE VANZARI. Pot aparea neconcordante intre stocul afisat pe site si cel real.