Cazan peleti, cereale si lemn Pereko KSP26DUOClick pe poza pentru galerie.
14.379,17 RON

Comenzi prin telefon:
0723.41.27.34 / 0723.98.44.32

... se încarcă stocurile

Cumpără!


Descriere produs: Cazan peleti, cereale si lemn Pereko KSP26DUO

Cazan multifuncțional

KSP Duo poate fi utilizat cu mai multe tipuri de combustibili solizi: cărbune eco-boabe, peleți, cărbune fin,bobite de porumb, ovăz și cărbune brun,lemne sau bricheti. Procesul său de ardere optimizat este asigurat de arzătorul inovator PSQ. Modelele importate in Romania sunt cu arzator cu aprindere automata. Aceasta serie de cazane face parte din cea de-a patra clasă de emisii pentru arderea combustibililor solizi, care sunt peleții și sunt certificate pentru marca de siguranță ecologică (așa-numitul "măr verde").

 

 

Service automat

KSP Duo este echipat cu un controler nou, multifuncțional și simplu ecoMAX 910, care funcționează cu senzorul exterior și ecoSTER pentru termostatul de cameră. Echipamentul standard al regulatorului include 5 pompe: (încălzire centrală, apă caldă menajeră, pompă de circulație, pompă de transfer și pompă a mixerului) și două actuatoare ale vanelor de amestec. Domeniul larg de operare al controlerului permite setarea diferitelor niveluri ale temperaturii în sistemele de încălzire separate. De exemplu: în sistemul de încălzire prin pardoseală și sistemul de încălzirea a camerei cu radiatoare. Controlerul ecoMAX 910 este echipat cu un afișaj grafic convenabil și mai multe opțiuni pentru echipamentul suplimentar. Cel mai important este regulatorul ecoSTER TOUCH și modulul de internet ecoNET 300, care sunt utilizate pentru previzualizarea la distanță, schimbarea parametrilor și chiar suport tehnic.

 

 

Protecție completă a procesului de ardere

Siguranța operațională și protecția dispozitivului în sine sunt asigurate printr-o serie de protecții. Sistemul automat de stingere a incendiilor, așa-numitul “pompier”, este un echipament de bază al cazanului. Senzorii reglează continuu temperatura apei din cazan, temperatura șurubului și a recipientului de combustibil. Dacă sunt detectate neregulile sau deteriorările oricărui senzor din sistem, sistemul emite un semnal de alarmă și oprește alimentatorul și ventilatorul. Blocarea șurubului în alimentator duce la ruperea mecanică a știfturilor împărțite, ceea ce protejează motoreductorul împotriva distrugerii. O altă protecție în KSP Duo este un senzor care protejează împotriva retragerii stării de incandescenta la sistemul de alimentare și de prevenire a flăcării atunci când conducta de alimentare ajunge la o temperatură de 90 ° C.


Suprafata de incalzit: 200 - 260mp.

Specificaţii tehnice: Cazan peleti, cereale si lemn Pereko KSP26DUO

Cele mai recente produse din categoria " cazane peleti "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/837.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
©2001-2018 FURIK COM srl, inregistrat la Reg. Com. cu nr. J05/4821/1994; CF RO6619244
Viziteaza magazinul www.furik.com pe ShopMania