Cazan Pereko KSW Alfa Plus 30 - 18 ore autonomieClick pe poza pentru galerie.
6.540,04 RON

Comenzi prin telefon:
0723.41.27.34 / 0723.98.44.32

... se încarcă stocurile

Cumpără!


Descriere produs: Cazan Pereko KSW Alfa Plus 30 - 18 ore autonomie

Un model convențional cu electronică modernă
Cazanul este echipat din fabrica cu un controler digital cu sistem LOGIC. Acesta controlează funcționarea pompelor și un ventilator cu turatie variabila (FD). Acest cazan funcționează bine în instalații complexe de încălzire centrală și o pompă pentru apă caldă menajeră, în clădiri cu o cerere de căldură mai mare.
 
Relativ ușor de operat
Corpul, carcasa și echipamente suplimentare pentru acest cazan au fost selectate în scopul de a simplifica funcționarea acestuia. Controlerul digital incorporat accelerează procesul de ardere al cazanului. Ușa camerei de ardere marită, este ușor înclinată în sus, astfel, facilitând încărcarea combustibilului. Indepărtarea cenușii de pe grătar se face rapid si simplu, acesta se efectueaza cu ajutorul unei pârghii la îndemână situată în partea laterală a cazanului. 
De asemenea, am făcut modificări la designul cazanului în sine. Ele nu pot fi observate cu ochiul liber,fiind extins efectul de circulație a gazelor de ardere, dar poate fi usor remarcat prin scaderea temperaturii gazelor arse la iesirea pe cos si la autonomia cazanului de pana la 18 ore.
 
Detalii care limitează pierderile de căldură
Pereko este unul dintre puținii producători de cazane care echipează toate produsele cu uși reglabile. Dacă ușa de ardere pierde etanșeitatea la aer datorită funcționării frecvente, atunci acesta poate fi reglat orizontal, recuperarand etanșeitatea.
 
Garanție de robustețe
Cazanul Alfa Plus se bazeaza pe un design robust. Designul său dovedit și procesul de fabricație atentă  asigura mulți ani de funcționare eficientă, la fel si economie de combustibil. 
 
Acest model este acoperit de următorii termeni de garanție: 2 ani de garanție pentru subansamble,  6 ani garanție pentru etanșeitatea schimbătorului de căldură și 10 ani garanție pentru densitatea de sudură,
aceasta avand ca rezultat situarea Envo Group intre producatorii de cazane fruntasi din Polonia.
 

Specificaţii tehnice: Cazan Pereko KSW Alfa Plus 30 - 18 ore autonomie

Latime
550 mm

Adancime
960 mm

Randament
80,6 %

Lungimea maxima a lemnului
530 mm

Greutatea cazanului
320 kg

Volum de apa in cazan
96 l

Puterea
32 kW

Afisaj digital
DA

Inaltime
1335 mm

Cele mai recente produse din categoria " cazane pe lemne bricheti carbuni "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/830.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
©2001-2018 FURIK COM srl, inregistrat la Reg. Com. cu nr. J05/4821/1994; CF RO6619244
Viziteaza magazinul www.furik.com pe ShopMania