Cazan peleti Pereko KSP18 SparkClick pe poza pentru galerie.
19.350,00 RON

Comenzi prin telefon:
0723.41.27.34 / 0723.98.44.32

... se încarcă stocurile

Cumpără!


Descriere produs: Cazan peleti Pereko KSP18 Spark

Design modern și funcționare intuitivă

Corpul cazanului este proiectat astfel încât să conecteze tendințele moderne din industria de încălzire și funcționalitatea. Este posibil să conectați panourile solare direct la cazanul KSP SPARK ceea ce face ca aparatul să fie și mai ecologic. Tehnologia inovatoare ne-a permis să optimizăm greutatea echipamentului și, prin urmare, este mai ușor de instalat și transportat, păstrând în același timp cele mai înalte standarde de calitate. Controlerul electronic integrat îmbunătățește confortul utilizării, facilitând adaptarea funcționării dispozitivului la cerințele utilizatorilor. KSP SPARK este o serie de cazane care au totul incorporat:vas de expansiune, regulator de aer, pompe de ultima generatie Wilo, si nu necesita cos de fum. Poate fi controlat prin internet de pe dispozitive Android sau iPhone.

 

 

Eficiență ridicată și automatizare completă

Peletii din lemn sunt utilizati ca si combustibil primar pentru cazanul KSP Spark. Dispozitivul are o clasa a 5-a emisie conform standardului PN-EN 303-5: 2012 și, prin urmare, este ecologic. KSP SPARK este echipat cu un arzător rotund cu modul CCS Laminox (Circular Combustion System), care îmbunătățește eficiența echipamentului la 93,5%, împreună cu un sistem automat destinat eliminării carburantului de combustibil în camera de ardere.

 

În plus, întreținerea cazanului este complet automatizată: sistem de curățare automată, aprindere automată, sistem suplimentar de eliminare a cenușii disponibil în modelele cu puteri de peste 31 kW, protecție STB, monitorizarea temperaturii apei în boiler, senzor de presiune negativă în camera de combustie si controller electronic integrat, asigura confortul utilizarii.

 

Control complet și siguranță

Modelul KSP Spark este echipat cu un controler electronic modern, destinat controlului funcționării alimentatorului cu surub, a ventilatorului de gaze arse, a pompelor de circulație, a reglării puterii dispozitivului și a temperaturii apei în cazan. Cronotermostat incorporat permite programarea funcționării fără funcționare a cazanului, chiar și timp de 7 zile, în timp ce termostatul extern permite adaptarea nivelului de putere la condițiile meteorologice curente. Confortul și siguranța sunt asigurate de o serie de senzori, printre care senzorul de temperatură al cazanului, senzorul de temperatură a apei, senzorul de temperatură a rezervorului de încărcare, protecția împotriva supraîncălzirii recipientului de combustibil și suplimentarea unui sistem de sonde de monitorizare, printre altele: din temperatura gazelor arse.

Specificaţii tehnice: Cazan peleti Pereko KSP18 Spark

Cele mai recente produse din categoria " cazane peleti "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/885.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
©2001-2018 FURIK COM srl, inregistrat la Reg. Com. cu nr. J05/4821/1994; CF RO6619244
Viziteaza magazinul www.furik.com pe ShopMania