Cazan peleti, cereale si lemn Pereko KSP15DUOClick pe poza pentru galerie.
10.412,50 RON

Comenzi prin telefon:
0723.41.27.34 / 0723.98.44.32

... se încarcă stocurile

Cumpără!


Descriere produs: Cazan peleti, cereale si lemn Pereko KSP15DUO

Structura cazanelor KSP DUO este o combinație de alunecare pe tobogan și alimentare cazan. Baza lui constă dintr-un arzător PSQ inovator care permite arderea pellet-ului, cărbunelui concasat, cărbune fin și ovăz. Mai mult decât atât cazanul este echipat cu grătar de apă pentru arderea combustibililor avand caracteristici de ardere nealterate, prin urmare, pentru a permite arderea huilei, lemnului uscat, borduri și brichete. Structură flexibilă și modernă a cazanului DUO KSP permite arderea de aproximativ 10 tipuri de combustibili de caracteristici de ardere nealterate pe două cuptoare diferite.

Controlul inteligent LOGIC, sistem cu o reglare fluent
ă într-o mare măsură reduce emisiile de substanțe nocive în atmosferă și reduce nivelul consumului de carburant cu 30%. Optimizarea consumului de combustibil se reflectă în extinderea activității cazanului pe un tobogan și, prin urmare, pentru a asigura un confort mai mare de utilizare.

Suprafata de incalzit: 80 - 150 mp.

Specificaţii tehnice: Cazan peleti, cereale si lemn Pereko KSP15DUO

Cele mai recente produse din categoria " cazane peleti "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/835.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
©2001-2018 FURIK COM srl, inregistrat la Reg. Com. cu nr. J05/4821/1994; CF RO6619244
Viziteaza magazinul www.furik.com pe ShopMania