Cazan gazeificare Pereko KSW Plus 80Click pe poza pentru galerie.
22.801,15 RON

Comenzi prin telefon:
0723.41.27.34 / 0723.98.44.32

... se încarcă stocurile

Cumpără!


Descriere produs: Cazan gazeificare Pereko KSW Plus 80

Pereko KSW Plus sunt cazane cu  gazeificare care functioneaza pe lemne, carbuni, brichete, chipsuri de lemn si carbune zdrobit.
Această serie este dotata
cu un regulator electronic si ventilator. Rezultatul acestei soluții fiind prelungirea perioadei de ardere nealterate chiar până la 18 ore.Prelungirea timpului de funcționare cazanului fără a fi necesară vreo modificare sporește confortul in utilizarea unității.
Regulatorul electronic, care face parte din cazanul KSW Plus , este responsabil pentru menținerea temperaturii și setarea de control a ventilatorului. Versiunea "2P" a cazanului este echipat
ă cu un regulator care funcționează cu două pompe. O astfel de soluție permite folosirea a cazanului în instalații mai dezvoltate reglând atât pompa din instalația de încălzire cât și pompa de apă caldă menajeră.
În cazul lipsei de alimentare cu energie, structura cazanului permite, de asemenea, pentru combustie temporară, functionarea fără un sistem electronic activ.

Tehhnologia folosita de ENVO Group - Polonia pentru realizarea acestor cazane, este una de ultima generatie din aceasta rezultand produse de o calitate exceptionala.
U
tilizarea de oteluri speciale certificate P256GH de 5, 6 respectiv 8 mm pentru realizarea instalatiilor care functioneaza sub temperatura si presiune ridicata, garanteaza durabilitatea si siguranta schimbatorului de caldura. Garantia acordata pe mai multi ani pentru schimbatoarele de caldura ( 6 ani ), respectic pentru etanseitatea imbinarilor sudate ( 10 ani ) are ca rezultat situarea societatii ENVO Group intre producatorii fruntasi din Polonia.

Specificaţii tehnice: Cazan gazeificare Pereko KSW Plus 80

Cele mai recente produse din categoria " cazane pe lemne bricheti carbuni "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/840.png
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
©2001-2018 FURIK COM srl, inregistrat la Reg. Com. cu nr. J05/4821/1994; CF RO6619244
Viziteaza magazinul www.furik.com pe ShopMania