Cazan Pereko KSW Alfa Plus 24 - 18 ore autonomieClick pe poza pentru galerie.
5.650,00 RON

Comenzi prin telefon:
0723.41.27.34 / 0723.98.44.32

... se încarcă stocurile

Cumpără!


Descriere produs: Cazan Pereko KSW Alfa Plus 24 - 18 ore autonomie

Un model convențional cu electronică modernă

Cazanul este echipat din fabrica cu un controler digital cu sistem LOGIC. Acesta controlează funcționarea pompelor și un ventilator cu turatie variabila (FD). Acest cazan funcționează bine în instalații complexe de încălzire centrală și o pompă pentru apă caldă menajeră, în clădiri cu o cerere de căldură mai mare.

 

Relativ ușor de operat

Corpul, carcasa și echipamente suplimentare pentru acest cazan au fost selectate în scopul de a simplifica funcționarea acestuia. Controlerul digital incorporat accelerează procesul de ardere al cazanului. Ușa camerei de ardere marită, este ușor înclinată în sus, astfel, facilitând încărcarea combustibilului. Indepărtarea cenușii de pe grătar se face rapid si simplu, acesta se efectueaza cu ajutorul unei pârghii la îndemână situată în partea laterală a cazanului.

De asemenea, am făcut modificări la designul cazanului în sine. Ele nu pot fi observate cu ochiul liber, dar efectul de circulație a gazelor de ardere este extins, dar poate fi usor remarcat prin scaderea temperaturii gazelor arse la iesirea pe cos si la o autonomie a cazanului de pana la 18 ore.

 

Detalii care limitează pierderile de căldură

Pereko este unul dintre puținii producători de cazane care echipează toate produsele cu uși reglabile. Dacă ușa de ardere pierde etanșeitatea la aer datorită funcționării frecvente, atunci acesta poate fi reglat orizontal, recuperarand etanșeitatea.

 

Garanție de robustețe

Cazanul Alfa Plus se bazeaza pe un design robust. Designul său dovedit și procesul de fabricație atentă asigura mulți ani de funcționare eficientă, la fel si economie de combustibil.

 

Utilizarea de oteluri speciale certificate P256GH de 5, 6 respectiv 8 mm pentru realizarea instalatiilor care functioneaza la temperatura si presiune ridicata, garanteaza durabilitatea si siguranta schimbatorului de caldura. Garantia acordata pe mai multi ani pentru schimbatoarele de caldura ( 6 ani ), respectiv pentru etanseitatea imbinarilor sudate ( 10 ani ) are ca rezultat situarea societatii ENVO Group intre producatorii fruntasi din Polonia.

Specificaţii tehnice: Cazan Pereko KSW Alfa Plus 24 - 18 ore autonomie

Latime
440 mm

Adancime
890 mm

Randament
80,6 %

Lungimea maxima a lemnului
330 mm

Greutatea cazanului
253 kg

Volum de apa in cazan
75 l

Puterea
24 kW

Afisaj digital
DA

Inaltime
1265 mm

Cele mai recente produse din categoria " cazane pe lemne bricheti carbuni "

Trimite prin telefonul mobil codul QR al acestui produs

util/qr/temp/829.png

Comentarii:

******* 2014-02-02 nicu (Constanta, Mangalia) | Eu am cumparat una per-eko due 24 si saint foarte bune
Toate preţurile conţin TVA. Fotografia afişată are caracter orientativ şi poate conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiază de garanţia specifică dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali.
 
©2001-2018 FURIK COM srl, inregistrat la Reg. Com. cu nr. J05/4821/1994; CF RO6619244
Viziteaza magazinul www.furik.com pe ShopMania